(Test) Ceea ce vezi în imagine vorbește despre felul cum te simți în acest moment

Testele proiective sunt concepute pentru a descoperi personalitatea. La fel precum cele asociative, ele includ o abordare globală pentru identificarea personalității în ansamblu, cât și particularitățile definitorii.

Divers.media a pregătit un test, după metoda Rorschach. Vei descoperi care este starea ta în acest moment.

Privește atent imaginea și observă detaliile.

Cum poți citi rezultatele testului

1.Dacă ai văzut fața unui leu

Una dintre cele mai mari atuuri ale personalității tale este puterea de a gândi profund. Inteligența deosebită te ajută să rezolvi cele mai complicate probleme. Nu neapărat să deții premiul Nobil în Știință pentru a avea un intelect strălucit.

2.Dacă ai văzut băiatul

Receptivitatea

Din cauza carismei tale atragi ca un magnet atenția celor din jur. Ești un bun sfătuitor și un prieten adevărat. Ești mereu disponibil să ajuți pe cei din jur. Ești amabil și receptiv la grijile altor persoane.

3.Dacă ai văzut copacul 

Anxietate

Dacă ai văzut inițial acest copac din imagine, atunci te simți depresat. Probabil, ai o frică pentru viitor și din această cauză nu iubești schimbările. Anxietatea psihologică și frica pune ușor stăpânire pe tine. Oricum, ai o intuiție dezvoltată și aceasta te ajută să ieși din orice situație.

4.Dacă ai văzut șarpele

Necesitatea de intimitate

Cel mai important pentru tine este singurătatea și intimitatea. Ții mult la tine și nu expui celor din jur nimic din ce te preocupă. Oamenii te cunosc doar din exterior și nu din interior. Din această cauză, ești privit dintr-o lumină proastă uneori. Dar nu te deranjează părerea celor din jur.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply